Kapel congres evenement presentatie symposia

Congressen, lezingen en symposia

De Kapel is de ideale ruimte voor het organiseren van congressen, lezingen en symposia. Er is ruimte voor maximaal 200 zitplaatsen en altijd (draadloos) internet. Wij verzorgen alles tot in de puntjes, dus ook de aankleding van de Kapel, audiovisuele apparatuur en de catering. Door de unieke ambiance creëert de Kapel de juiste sfeer waarmee uw boodschap gegarandeerd overkomt.

Voorzieningen
Er is een podium voor de sprekers met standaard een flip-over, katheder en een vaste microfoon. Voor uw evenement stellen wij de juiste mix samen op basis van uw wensen.

Eten en Drinken
Lekker eten en drinken is onze grote passie! Wij verzorgen voor iedere prijsklasse en voor iedere gelegenheid een geschikt arrangement. Een greep uit onze arrangementen:

  • Koffie- en theearrangement
  • Lunch of lunchbuffet
  • Diners
  • Warm en koud buffet
  • Borrelarrangement

De Kapel is voor de regio Nijmegen misschien wel de meest sfeervolle plek en ruimte voor congressen, vergaderlocatie of een symposium.

Voor de verschillende mogelijkheden en arrangementen of voor het plaatsen van een reservering kunt u altijd contact opnemen met Bas Roffel via 06-15461655

 

Of vul onderstaand contactformulier in:

Naam (verplicht):
E-mail (verplicht):
Telefoonnummer (verplicht):

Bericht:

Terug naar de Kapel