Kapel congres evenement presentatie symposia

Evenementen & Feesten

De Kapel biedt vele mogelijkheden voor het organiseren van evenementen, feesten, vergaderingen, trainingen en recepties. Het is een unieke plek met veel karakter, waar bijna alles mogelijk is! De bosrijke omgeving zorgt ook buiten de locatie zelf voor een ontspannen en natuurlijke sfeer.

De Kapel biedt ruimte voor feesten, partijen, borrels en recepties tot wel 300 personen. Maar ook voor kleinere gezelschappen kan de ruimte zodanig worden ingericht dat er in een intieme sfeer feest gevierd kan worden. Tevens kan de Kapel worden uitgerust met tafels en stoelen voor een lunch, diner of buffet.

Voorzieningen
De Kapel is voorzien van alle audiovisuele mogelijkheden en (draadloos) internet. Voor uw evenement stellen wij de juiste mix samen op basis van uw wensen.

Eten en Drinken
Lekker eten en drinken is onze grote passie! Wij verzorgen voor iedere prijsklasse en voor iedere gelegenheid een geschikt arrangement. Een greep van onze arrangementen:

  • Koffie- en theearrangement
  • Lunch of lunchbuffet
  • Diners
  • Warm en koud buffet
  • Borrelarrangement

Kortom, de Kapel is voor de regio Nijmegen misschien wel de meest sfeervolle plek en ruimte voor evenementen, feesten, partijen, vergaderingen, trainingen en recepties.

Voor de verschillende mogelijkheden en arrangementen of voor het plaatsen van een reservering kunt u altijd contact opnemen met Bas Roffel via 06-15461655

 

Of vul onderstaand contactformulier in:

Naam (verplicht):
E-mail (verplicht):
Telefoonnummer (verplicht):

Bericht:

 

Terug naar de Kapel