Brasserie de Serre is een knusse plek waar je even heerlijk kunt ontspannen.

Midden op het sfeervolle Park Dekkerswald omgeven door bossen en met uitzicht op de fraai aangelegde tuin, is Brasserie de Serre een goede plek voor heerlijk koffie met bijvoorbeeld een lekker stukje appeltaart of een andere zoete lekkernij. Maar we bieden ook een gevarieerd lunchmenu aan met vers belegde broodjes, salades en soepen. Uiteraard bieden we ook smakelijke hapjes aan voor bij een lekker glaasje wijn of fris.

Regelmatig hebben wij verschillende acties en/ of speciale lunchgerechten. De lopende acties zijn altijd terug te vinden op homepage van deze website, of vraag het aan bij ons personeel in Brasserie de Serre. Zij vertellen je graag over de huidige acties.

Brasserie de Serre is van maandag tot en met Zaterdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

Heb je iets te vieren?

Ben je bijvoorbeeld jarig en wil je dit graag in een andere omgeving vieren? Dan is dit geen enkel probleem bij Brasserie de Serre. Je kunt bij ons terecht voor het vieren van je verjaardag of bijvoorbeeld een kleine borrel organiseren. Wij verzorgen de drankjes en eventueel lekkere hapjes. Deze kunnen helemaal naar wens ingevuld worden, zoals Hollandse borrelhapjes, luxe borrelhapjes, warm of koud, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Dit kan ook georganiseerd worden buiten onze openingstijden, zodat je exclusief gebruik kunt maken van de ruimte.

Voor meer informatie of het aanvragen van een feestje kun je terecht bij Bas Roffel. Hij is te bereiken via, mobiele telefoonnummer: 06 – 15461655 of via e-mail: brasseriedeserre@gmail.com.